Magazine Wendy (van Dijk) gaat samenwerken met Telegraaf Media Group

wendy5Door de ontwikkelingen van internet en allerlei nieuwe kanalen, verschuift en verandert er veel in medialandschap. Talpa en de Telegraaf Media Groep bundelden hun krachten reeds en nu komt daar ook WENDY Magazine bij.

Het blad dat ‘geluk’ als thema heeft en 4x per jaar verscheen, verhoogt de frequentie naar 6x per jaar, naast de website……

Harry de Wit van TMG zegt de WENDY niet alleen over te nemen, maar ook te gaan verdiepen. “Dat doen we door onze journalistieke competenties in te zetten voor de doorontwikkeling en verbreding van de formule, maar ook door ons in te zetten voor werving van abonnees en adverteerders.”

Van Dijk werd een paar maanden geleden in de steek gelaten door de uitgeverij van Femmetje de Wind, een goede bekende van Quote-baas Mirjam van den Broeke, die daarin had gemeld dat Van Dijk zou zijn afgekickt van een cocaïneverslaving. Sindsdien was het hommeles.

De eerstvolgende nieuwe WENDY verschijnt op op 17 maart 2016.

Lees ook:Glossy WENDY (van Dijk) gelanceerd
Lees ook:Linda de Mol van start met Linda.tv
Lees ook:Wielrenster Ellen van Dijk is de gouden vrouw van vandaag
Lees ook:Connie Palmen kickte van de drank af en start met nieuwe roman
Lees ook:Simona de Silvestro in Formule 1 op Fiorano

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>