Het nieuwe succes van Arianna Huffington

cover Het nieuwe succes 300De Grieks-Amerikaanse Arianna Huffington maakte van The Huffington Post een wereldsucces, maar vindt nu dat de definitie van succes moet worden herzien.

Haar persoonlijke wake-upcall kwam in de vorm van een gebroken jukbeen en een flinke snee boven haar oog – het resultaat van een val die door oververmoeidheid en slaapgebrek werd veroorzaakt……..

Om een medische oorzaak voor haar oververmoeidheid te vinden ging ze van MRI naar CAT-scan naar echo. Ondertussen vroeg ze zich af: ‘is dit nu hoe succes voelt?’

In ‘Het nieuwe succes’ roept ze op tot herdefiniëring van wat het vandaag de dag betekent om succesvol te zijn: ons meedogenloos achtervolgen van geld en macht heeft geleid tot een epidemie van burn-outs en andere stressgerelateerde ziekten.

Onze huidige definitie van succes, zoals Arianna laat zien, wordt letterlijk onze dood. We moeten een nieuwe weg inslaan.

In dit zeer persoonlijke boek vertelt Arianne Huffington openhartig over haar eigen uitdagingen met het plannen en prioriteiten stellen op het gebied van haar carrière en haar 2 dochters, het schakelen tussen deadlines en familiecrisissen, de omstandigheden die uiteindelijk leidden tot haar instorten, en haar ‘aha-moment’.

De nieuwste baanbrekende onderzoeksresultaten op het gebied van psychologie, sport, slaap en fysiologie laten de enorm positieve effecten zien van meditatie, mindfulness, loslaten en geven. Arianne leidt ons naar een revolutie in onze cultuur, ons denken, onze werkplek en onze levens.



Lees ook:Arianna Huffington: ‘Slaap jezelf een weg naar de top!’
Lees ook:Arianna Huffington maakt einde aan anonieme reaguurders
Lees ook:Arianna Huffington start nieuwe site met top-publicaties
Lees ook:Maandagmorgen 10 uur: het productiefste moment v/d week
Lees ook:Wat de topvrouwen van nu deden toen ze 25 waren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>