Vrouw van boven de 100 liegt al jaren over haar leeftijd op Facebook

OUDjongSPIEGELWaar zijn de meeste vrouwen goed in? Juist ja: liegen over hun leeftijd. En een echte dame mag je ook nooit vragen hoe ‘oud’ ze is.

Maar in dit digitale tijdperk gooi je je hele hebben en houwen toch online. Dus ook je geboortejaar.

Maar de Amerikaanse Marguerite Joseph is gedwongen om te blijven liegen over haar jaren op Facebook. De 104-jarige kan haar leeftijd niet invoeren……..

De hoogbejaarde vrouw is praktisch blind, maar ze is wel een fervent Facebookgebruikster. Haar kleindochter Gail Marlow leest alles op haar oma’s pagina voor en plaatst berichtjes namens haar.

Marguerite Joseph zit sinds 2009 op Facebook om op de hoogte te blijven van haar kleinkinderen. Marlow heeft herhaaldelijk geprobeerd om het juiste geboortejaar (1908) van haar oma in te voeren, maar als ze dat doet geeft Facebook een foutmelding. Daardoor is Joseph al 3 jaar lang 99 jaar. 100 worden op Facebook kan niet!

Marlow heeft over de kwestie een berichtje gestuurd naar Mark Zuckerberg, maar die heeft nog niet gereageerd. De kleindochter zou het leuk vinden als de echte leeftijd van haar grootmoeder wordt weergegeven. “In april wordt ze 105, dat is echt heel speciaal,” aldus Marlow. “Het zou geweldig zijn als ze dat kon delen.”

Lees ook:Mexicaanse wordt vandaag 127 jaar; de oudste mens ooit!
Lees ook:Kom op en like us: Powervrouwen.blog zit nu ook op FACEBOOK
Lees ook:Swingende 88-jarige vrouw verovert internet
Lees ook:Marloes Swarthoff met 117 andere vrouwen naar skydive-record
Lees ook:Moslima’s boos omdat hoofddoek af moet bij de tandarts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>