Dominique Leroy nieuwe CEO van Belgacom

DominiqueLeroyBelgacomDominique Leroy, een van de huidige directeuren van BELGACOM, wordt de opvolger van Didier Bellens als CEO.

Het kernkabinet heeft daar vanochtend een consensus over bereikt

Dat meldt De Tijd.

Na het ontslag van Bellens moest headhunter Russel Reynolds in opdracht van de regering op zoek naar geschikte opvolgers. Na een zoektocht van 2 maanden lag nog een lijstje met 5 namen klaar. Helemaal bovenaan stond Dominique Leroy.

Het huidige hoofd van de consumentendivisie van BELGACOM liet onder anderen RTBF-baas Jean-Paul Philippot en Donat Rétif, de topman van TRUVO die de Gouden Gids uitgeeft, achter zich. Dat Leroy het bedrijf goed kent, speelde ongetwijfeld in haar voordeel.

De zoektocht naar een opvolger van Bellens kwam in een stroomversnelling na de beslissing over een topsalaris van €650.000,=

Opvallend: de directieleden, onder wie ook Dominique Leroy, verdienen gemiddeld 1,15 miljoen euro. ­Leroy zou in dat geval moeten inleveren voor haar promotie.

Lees ook:CEO Dominique Leroy van Belgacom wint eerste TRENDS-award
Lees ook:Agnès Touraine en Catherine Vandenborre voor BELGACOM-bestuur
Lees ook:Parlementair verslaggeefster Dominique v/d Heyde publiceert dagboek op Prinsjesdag
Lees ook:Dominique van der Heyde is de nieuwe Ferry Mingelen
Lees ook:Susan Duinhoven is de nieuwe topvrouw bij Sanoma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>