ISIS zoekt jihad-bruiden voor hun islam-gekkies

bipasha_as_a_muslimaDe jihadisten van de Islamitische Staat (IS) hebben in het noorden van Syrië een huwelijksbureau geopend.

Vrouwen kunnen zich er aanmelden om met een jihadist te trouwen……

Dat meldt het ANP.

In al-Bab, in de buurt van de Syrische stad Aleppo, is een kantoor opgezet waar huwbare vrouwen, inclusief weduwen, zich kunnen inschrijven voor een huwelijk met strijders van IS, voorheen bekend als ISIS.

Dit meldden waarnemers van de Syrische mensenrechtenorganisatie SOHR, Syrisch Observatorium voor mensenrechten.

Via de ‘jihadistendating’ kunnen strijders in contact worden gebracht met de familie van een vrouw die zich heeft ingeschreven.

Geïnteresseerden kunnen dan een huwelijksaanzoek doen.

Lees ook:ISIS stenigt eigenhandig ‘overspelige’ vrouw
Lees ook:Ontroerend mooi: vrouw gooit blij haar nikab af nadat IS is vertrokken
Lees ook:IS onthoofdt 2 ‘heksen’: bloedvergieten in naam van Allah
Lees ook:Haleluja, weg met die boerka!
Lees ook:Verdwenen Italiaanse meisjes in handen van Al Nursa

1 Reacties // Reageer

One thought on “ISIS zoekt jihad-bruiden voor hun islam-gekkies

  1. Joanan Rutgers

    De ISIS-bandieten zijn gruwelijke, mensonwaardige, Allah-loze, koran-loze, soefisme-loze, gewetenloze killers, die momenteel achter de christenen aanzitten! Christenen worden geëist om islamiet te worden en extra belasting te betalen, doen zij dit niet, dan wacht hen de dood door onthoofding of de kogel. Geen christen, die zich natuurlijk laat dwingen om islamiet te worden en zeker niet in de brute, barbaarse, goddeloze versie, die ISIS er van heeft gemaakt. ISIS-lafaards verkrachten vrouwen om ze even later te vermoorden en op straat achter te laten. Ze stelen alles wat los en vast zit. Door hun dagelijkse moord- en verkrachtingspraktijken is er blijkbaar nog tijd over om serieus op zoek te gaan naar een geschikte, ondergeschikte masochistische moslimvrouw. Dat er überhaupt vrouwen zijn, die met deze intrieste schoften willen leven, acht ik persoonlijk uitgesloten, maar de krankzinnigheid van het mensdom kan zelfs mij doen verbazen. Ik gun die ontaarde onmensen dan ook geen partner, maar de totale ontmenselijking, die ze andere onschuldigen aandoen! De foto toont het sado-masochistische karakter van de ontspoorde islam duidelijk aan! Alleen geesteszieke vrouwen laten zich zo mishandelen! Omdat mishandeling al in hun ‘opvoeding’ schering en inslag was! Ze verwarren de totale onderdrukking met liefde, hoe ziek is dat! Ze verwachten en willen, dat iedereen zo is als hen en die prehistorische ISIS-malloten. Het zijn allemaal zielige dwangneuroten, satanisch gehersenspoeld en niet in staat om zichzelf te helpen/verbeteren, waardoor ze als dood en verderf zaaiende paniekvogels om zich heen slaan! De islam is een dode godsdienst, evenals alle andere grote godsdiensten! Aan de vruchten herkent men de boom!… Welke gezonde, intelligente, vrijgevochten vrouw wil nou haar benen spreiden voor een woeste naarling, die onschuldige mensen heeft vermoord en verkracht?… Die ISIS of IS imbecielen hebben geen enkele reële kijk op zichzelf. Ik vermoed dan ook dat ze massaal aan de hasj en sterke drank zijn. Het bestrijden van die goddeloze gekken zal nog een hele klus worden, maar om ze in beschikbare gekkenhuizen te krijgen zal nog moeilijker worden!… Allahverdomme, laat ze naar de maan vliegen!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>