Lilian Janse, eerste actieve SGP-politica, zwengelt doodstraf-discussie aan

JaneSGPLilian Janse, de eerste vrouw politiek actief is voor de SGP, verklaarde zaterdag in dagblad Trouw dat ze voorstander zou zijn van herinvoering van de doodstraf.

Desnoods zou ze zelf de trekker overhalen.

Daarmee heeft ze wel haar nek uitgestoken……….

Ze werd geïnterviewd voor de bekende rubriek ‘De Tien Geboden’ van Arjan Visser en wist een storm aan reacties los te maken.

“Toen vroeg de journalist: ‘zou je het zelf kunnen?’ En toen zei ik dat als je tot het oordeel komt dat iemand des doods schuldig is, dan zou het hypocriet zijn om te zeggen: de tenuitvoerlegging doe ik dan maar niet.”

Lilian Janse zegt dat ze de doodstraf passend vindt voor moordenaars en verkrachters van wie het voor 100% vast staat dat ze schuldig zijn.

“Het is zo onrechtvaardig dat slachtoffers en nabestaanden levenslang met de gevolgen zitten, terwijl de daders van hun belastinggeld hun straf uitzitten.’

De doodstraf moet snel en pijnloos zijn, benadrukt Janse in gesprek met Omroep Zeeland. “Ik denk dan aan een schot ofzo, in de beslotenheid van de gevangenis, want het moet geen show worden.”

De Staatkundig Gereformeerden zijn als enige politieke partij in Nederland voorstander van de doodstaf.

Lees ook:Fifi Visser volgde SGP-vrouw Lilian Janse voor documentaire
Lees ook:Lilian Janse nam karikatuur zwarte kousen kerk-vrouw weg
Lees ook:Indiase groepsverkrachters worden opgehangen
Lees ook:HISTORISCH: Lilian Janse als 1ste SGP-vrouw in de Raad
Lees ook:Vietnamese komt onder doodstraf uit door zwanger te worden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lilian Janse, eerste actieve SGP-politica, zwengelt doodstraf-discussie aan

  1. Joanan Rutgers

    Moordenaars en verkrachters hebben zichzelf al genoeg straf opgelegd, dat vooraf gezegd, want ze hebben hun karma enorm verzwaard. Ik geloof niet in strafsystemen, niet in de opvoeding en niet in de maatschappij. Je wakkert daarmee enkel het wraakgevoel van misdadigers aan. Dat juist de zwaarchristelijke SGP voor de herinvoering van de doodstraf is, is tekenend voor die quasi-christenen, die in feite goddeloos zijn. Christus Jezus vergaf zelfs nog een medegekruisigde moordenaar en Hij vergaf alle mensen, die ernstige zonden hadden begaan. Voor Christus is er vergeving voor alle, grote misdadigers. Die Lilian Janse is een van de pot gerukte huissloof, die grote mediabelangstelling kreeg, omdat ze als eerste, vrouwelijke SGP-politica aan de bak mocht. Bij de uitvoering van de doodstraf, zou ze desnoods zelf de trekker overhalen. Mijn God zeg, wat is dit voor wraakzuchtig monster? Ze ziet er inderdaad uit als een nazikamp-beul, waar je foto’s van op internet hebt. Zeker ‘The Green Mile’ niet gezien. Dat mens is natuurlijk jarenlang onderdrukt door haar zwartgallige, sadistische, insnoerende, uitzuigende medebroeders, dat ze nu haar gram wil halen en via een omweg wraak wil nemen. Het liefste knalt ze natuurlijk die zwarte kraaien van haar kerkgenootschap door de nekken, maar dat zal ze gezien haar iq en domgehoudenheid nooit helder krijgen. Kwaad met kwaad vergelden, is precies datgene, wat tegen de Christusgeest indruist. Dan ben je geen haar beter dan die moordenaars en verkrachters. Wat een blamage zeg, nou snap ik, waarom de mannenbroeders binnen de SGP-clan zolang weigerden om vrouwen verkiesbaar te stellen! Daar zat interne wetenschap achter. Bij de volgende verkiezingen zal de SGP op nul zetels eindigen, want ze zijn ontmaskerd als gereformeerde (krek verkeerde) nazi-beulen, die in het kaftwerk van hun Statenbijbels ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler verbergen!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>