Iris van den Ende neemt bedrijf Paul de Leeuw over

Iris_van_den_EndeJoop van den Ende lijkt met zijn 25-jarige dochter een opvolger in huis te hebben.

Iris van den Ende studeerde aan de Nederlandse Film- & Televisie Academie en deed reeds ervaring op bij bedrijven als TALPA en Eyeworks.

Sinds februari heeft zij haar eigen toko Medialane en inmiddels heeft ze ook het produktiehuis van Paul de Leeuw E.v.a. Media daaraan toegevoegd…….

De Leeuw licht in een persbericht toe: “Joop van den Ende heeft mij, als aandeelhouder bij E.v.a. maar vooral als coach en vriend, vaak gewaarschuwd dat ik teveel tegelijk doe en daardoor het risico loop mijn talenten te versnipperen. Ik volg graag mijn eigen weg maar luisterde naar wat hij vertelde over zijn dochter en het eigen productiebedrijf MediaLane dat zij was gestart. Ik herken bij Iris die enorme drive en ondernemingszin van haar vader, met alle voordelen van een jonge generatie. De stap om met E.v.a. naar MediaLane te gaan was snel gezet.”

Iris vertelt: “Bij Talpa heb ik mogen meewerken aan kwalitatieve, succesvolle televisieprogramma’s. Dat heeft mijn liefde voor het maken van televisieformats alleen maar sterker gemaakt. Eind vorig jaar ontstond het plan voor mezelf te willen beginnen, met een eigen bedrijf en dat ben ik in februari gestart. Paul de Leeuw is één bonk creativiteit. Het is natuurlijk een unieke kans om dit grote televisietalent aan mijn jonge bedrijf toe te kunnen voegen. Daarnaast blijft MediaLane ook eigen formats ontwikkelen en produceren.”

Lees ook:Tanja Dik directeur theaters in gefuseerd bedrijf Joop van den Ende & Albert Verlinde
Lees ook:Simone Kleinsma ontvangt de Louis Davids-sigarettenkoker van Joop v/d Ende
Lees ook:Tina Turner verrast Joop van den Ende
Lees ook:Lisette Heemskerk commercieel directeur bij Joop van den Ende
Lees ook:Niet iedereen is blij met boek Ineke Holtwijk over Postcodeloterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>