Met Rihanna wordt whiskey aan de vrouw gebracht

JamesonWomenDe Ierse whiskeyproducent Jameson heeft de hulp ingeroepen van popidolen Lady Gaga en Rihanna om jonge vrouwen aan de whiskey te krijgen.

Het doel dat in 2020 moet zijn behaald: een verdubbeling van de omzet naar meer dan €1 miljard om zo het gat te dichten met de Amerikaanse concurrent Jack Daniels.

Die laatste heeft ongeveer 12% van de Amerikaanse markt in handen, Jameson zo’n 3,7%. Toch is Jameson niet geheel kansloos, zo stellen kenners en analisten. De vraag naar Ierse whiskey neemt weer toe: de vraag overtreft op dit moment het aanbod.

Daarnaast heeft Jameson een aantal sterren bereid gevonden om aan namedropping te doen, zoals Lady Gaga, Pink en Rihanna. De laatste zingt zelfs: ‘Laat de Jameson bezinken’ in haar hit Cheers (drink to that).

Het is dan ook de vrouwelijke drinker waar Jameson veel in ziet: hun whiskey heeft een zachtere smaak dan die van Schotse bodem, en juist die zachtheid moet het goed doen bij vrouwen.

Lees ook:Rihanna is meestbeluisterde vrouw ter wereld
Lees ook:Adele & Lady GaGa werken samen aan feministische hitsong
Lees ook:Vrouwen domineren lijst succesvolste jonge artiesten, met Lady GaGa op 1
Lees ook:Lady GaGa staat binnenkort op uit haar gouden rolstoel
Lees ook:Petitie tegen Lady GaGa, omdat ze boulimia tot kunst verheft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>