‘Vrouwen stinken tussen hun benen en hun borsten’

swoob sweaty boobs“Als je de cosmetica fabrikanten moeten geloven, zijn onze vagina’s als stinkende vissen en produceren we tussen onze borsten zweetkaas.

We hadden reeds ‘douches’ die onze vagina’s met schuldgevoelens opzadelden, we hadden vorig jaar het vaginale bleken en het laatse nieuws is dat de schaamlipcorrecties in de lift zitten. Wat volgt?”

Aldus journaliste Poorna Bell van The Huffington Post UK.

Als vrouwen ergens nog geen product voor gebruiken, moet dat natuurljk bedacht worden. Terwijl het nog niet eens uitgesloten is dat er een verband is tussen deodorant gebruiken en borstkanker.

Hoe is anders te verklaren dat het nieuwe schoonheidsproduct voor vrouwen een borstdeodorant is?

‘Swoobs’ worden ze in Amerika genoemd, een samentrekking van ‘sweaty boobs’ of zweterige borsten.

Drie bedrijven brengen reeds producten uit die deze stink-epidemie de kop in te drukken” ‘Fresh Breasts’ en ‘You Bet No Boob Sweat’ en’Bust Dust’.

Jill Filipovic in The Guardian: “Als bedrijven op zo’n doorzichtige manier proberen ons op onze onzekerheden in te werken, teneinde we hun producten kopen, moeten we ons afvragen: ‘gaat het hier over het plezier van het spelen met de esthetiek van ons lichaam of probeert iemand ons te overtuigen iets te kopen door te zeggen dat er iets vreselijk fout is met mijn lijf?”.

Radhika Sanghani in The Telegraph laat zich eveneens horen: “We gaan niet zwichten voor alweer een reclametruuk die ons wil laten voldoen aan een buitenaards idee van vrouwelijke perfectie. Zweet is natuurlijk of het nu onder je oksels, op je rug of tussen je borsten zit. Het regelt je lichaamstemperatuur”.

Maar ook mannen moeten d’r an: cosmeticamerk Fresh Body biedt het product ‘Defunk your Junk’ aan, een deodorant voor meurende ballen.

Breast_deo

Lees ook:Houdt de vagina ‘groen’: chemicals are not voor pussies
Lees ook:Chinese studentes laten hun vagina’s spreken
Lees ook:Op hoge hakken neem je de verstandigste beslissingen
Lees ook:Vagina-bacteriën als antibiotica
Lees ook:Niet ‘maren’ en ‘moeten’, maar ‘ennen’ en ‘willen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>