Nieuwe zender ZakenVrouwenTV online gegaan

JanetteSybrandyNederland is een nieuw tv-net rijker.

Via internet kan men vanaf heden kijken naar ZakenVrouwenTV, dat zich profileert als zender voor en door ondernemende zakenvrouwen….

Initiatiefneemster Janette Sybrandy (zie foto): “Er is enorm veel behoefte aan televisieprogramma’s voor zakenvrouwen, alleen ontbreken deze op de reguliere televisie. Met Zakenvrouwen.TV wil ik zakenvrouwen enerzijds een podium bieden om zichzelf in de kijker te spelen en anderzijds wil ik hen inspireren met de verhalen van andere zakenvrouwen en interessante business video’s. Iedere ambitieuze vrouw krijgt bij ons de kans om in de spotlight te komen en haar business aan een groot publiek voor te stellen.”

De zender begint met 3 programma’s waarvan de talkshow ‘In Business’ er eentje is. Dit programma wordt gepresenteerd door RTL- en BNR-presentatrice Diana Matroos.

Online via www.zakenvrouwen.tv te bekijken.

Lees ook:Ook Inge Ipenburg aan de slag bij ZakenVrouwen.TV
Lees ook:Wie nomineer je voor de Business Mom of the Year?
Lees ook:De Hijabi Monologen zijn in Nederland
Lees ook:Beyoncé is college-stof op Harvard
Lees ook:Speciale app voor zakenvrouwen op reis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>