Lady GaGa is niet blij dat ze zo ‘mooi’ gephotoshopt is

LadyGagaCoverGlamourMeestal is de photoshopper de grootste vriend van modellen, omdat hij of zij nog net even wat wegwerkt of gladstrijkt.

Zo niet bij Lady GaGa.

Toen zij haar award in ontvangst mocht nemen tijdens de jaarlijkse Women of the Year-ceremonie van GLAMOUR, deed ze haar beklag over haar coverfoto op de december-editie…….

“Mijn huid ziet er veel te perfect uit, mijn haar lijkt te zacht. Zo zie ik er nooit uit als ik opsta” aldus La GaGa.

De excentrieke zangeres nam de tijd om duidelijk te maken dat dergelijke gladgestreken foto’s ‘schadelijk’ zijn voor lezers. Ze richtte zich op de jonge mensen in de zaal en spoorde hen aan te vechten tegen alles wat hen het gevoel geeft dat ze niet mooi zijn.

Voor de magazines zelf had ze de volgende boodschap: “Het is goed om te schrijven over veranderingen in je blad, maar ik wil die evolutie ook zien op de plaatjes. Pas als die veranderen, verandert ook de cultuur.”

Haar betoog wordt gezien als een gewaagde zet, zeker omdat ze zich richt op het tijdschrift dat haar bekroonde met een prijs. Toch is er ook veel applaus voor haar lef.

Lees ook:Lady GaGa met anti-verkrachtings-lied & -clip
Lees ook:Petitie tegen Lady GaGa, omdat ze boulimia tot kunst verheft
Lees ook:Lady GaGa: ‘Verkrachting blijft ook fysiek pijn doen’
Lees ook:Lady GaGa wil depressieve tieners empoweren
Lees ook:De XXL-versie van Beyoncé’s ‘Flawless’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>