Mediamagnate Oprah Winfrey was totaal opgebrand toen haar zender niet van de grond kwam

OpzijCardOprahWinfreyNiets menselijks is Oprah Winfrey vreemd. En in alle openhartigheid deelt ze dat dan ook met de rest van de wereld.

De vrouw bij wie het lijkt of alles wat zij aanraakt in goud verandert (talkshows, andere tv-programma’s, magazines, internetsites en als actrice) zat compleet stuk van vermoeidheid en zorgen toen haar eigen TV-zender OWN een zeer slome start had en zij aan alle kanten afgefikt werd…….

Dat vertelde ze aan Access Hollywood

Oprah realiseerde zich pas echt dat het niet goed ging toen ze Jason Russell, regisseur van de korte documentaire Kony 2012, interviewde.

Die had een zware depressie en raakte zo in de war dat hij door buurtbewoners werd gefilmd terwijl hij gillend en naakt over straat ging. Zover kwam het met de mediavrouw niet, dankzij dit ‘Oprah AHA!-moment’.

“Ik herkende de symptomen waar Jason het over had. In het begin bleef ik gewoon bezig, terwijl ik helemaal doof was in mijn hoofd. Op gegeven moment sprak ik teksten in en moest ik tussen elke pagina door even mijn ogen sluiten, omdat het teveel was voor mijn hersenen. Niet dat ik ook naakt over straat wilde rennen, laat dat duidelijk zijn. Maar ik kon er gewoon niets meer bij hebben.”

Ze werd door alle media werd afgekraakt vanwege het dreigende fiasco van haar zender OWN (Oprah Winfrey Network).

“Ik was zelf nog het meest verbaasd dat mijn zender de verwachtingen niet waarmaakte. Dan moet je een stapje terug doen. Ik dacht: ‘dit is God die zegt dat ik een andere richting op moet’. Al jaren vertel ik aan mensen dat ze door moeten zetten, hun dromen vast moeten houden. Nu realiseerde ik me: ‘ik moet zelf de daad bij het woord voegen’.”

Sindsdien zitten de kijkcijfers in de lift. “We zijn nu waar we moeten zijn”, aldus OWN-directeur Erik Logan.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Lees ook:Oprah Winfrey weigerde naaktscène te doen voor ‘The Butler’
Lees ook:Oprah Winfrey blijft alle mannen voor als ‘invloedrijkste bekendheid van USA’
Lees ook:Oprah Winfrey is nu ere-doctor in de rechten aan de universiteit van Harvard
Lees ook:Victoria Beckham stort zich op dikke vrouwen, te beginnen met Oprah
Lees ook:Tuin-verkoop bij Oprah Winfrey levert 6 ton op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>