Courtney Love: niet alleen het nieuwe gezicht van Yves Saint Laurent, maar ook van e-sigaretten

COURTNEY-LOVE-SAINT-LAURENT-570Courtney Love treedt in de voetsporen van college-rocker Marilyn Manson als één van de nieuwe gezichten van Yves Saint Laurent.

De 48-jarige is de laatste in een reeks van controversiële muzikanten die het Franse modehuis heeft aangetrokken voor zijn nieuwste reclamecampagne.

In controversieel zijn blijft Courtney een ster. Zij leende niet alleen haar gezicht aan YSL, maar ook aan Njoy, de innovatieve Amerikaanse electronische sigaret……….

Hedi Slimane, creatief directeur bij YSL, trekt behoorlijk wat aandacht met zijn reclamecampagne rond de nieuwste collectie ‘The Saint Laurent Music Project’.

De ontwerper gaat daarvoor in zee met enkele rocksterren die furore maakten in de jaren 90.

Nu staat ook de 48-jarige Courtney Love model. Zij werd bekend als de frontvrouw van de cultband ‘Hole’ en als echtgenote van het overleden Nirvana-icoon Kurt Cobain.

Tijdens de modeweek in Parijs werd het al duidelijk dat Slimane van de rock-’n-roll uit de nineties houdt. De outfits waarmee hij de modellen op de catwalk stuurde, waren een duidelijke ode aan de grunge.

Courtney Love mocht voor haar ‘rook-campagne’ waarschijnlijk haar eigen teksten verzinnen: ‘Relax, it’s a f*cking Njoy’….

Lees ook:Joni Mitchell: 71 jaar en rolemodel voor Yves Saint Laurent
Lees ook:Marilyn Monroe zit ‘doodgewoon’ met Cobain, Presley & Lennon op een eiland
Lees ook:Marianne Faithfull: het gezicht van Saint Laurent Music Project
Lees ook:De memoires van Courtney Love zijn voorlopig geflopt
Lees ook:Annie Leibovitz fotografeert Jessica Chastain als klassiek kunstwerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>