Deel opbrengst Haagse Color Run gaat naar ADO vrouwen

Color-run-fotosEen deel van de opbrengst van de Color Run om het Kyocera Stadion op 1 november gaat naar ADO Den Haag Vrouwen.

Een Color Run is een uit de USA overgewaaid hardloopevenement, waarbij de deelnemers onderweg en bij de finish ondergedompeld worden in kleurenpoeder……

Zo meldt Den Haaf FM vandaag.

Er kan gerend of gewandeld worden. De Haagse editie krijgt de naam ColorRain by Night.

Bij het buitenevenement zijn gekke kostuums meer dan welkom. De nadruk ligt niet op prestatie, maar op kleur, beweging en plezier. De start is om 20.15 uur. Deelnemers krijgen een zakje met kleurenpoeder mee en een ‘glow in the dark stick’. Na afloop is er een dance event met een DJ.

Deelnemers worden geacht in een witte outfit aan de start te verschijnen en worden dan tijdens de 4 kilometer lange loop om de kilometer met kleurpoeder bekogeld.

Bij de finish krijgen ze zelf nog een zakje kleurpoeder voor een ‘gezamenlijke kleurengooi’. Bij de run zullen de ADO Den Haag Vrouwen helpen met het gooien van het poeder tijdens de loop. Van de opbrengst, gaat per persoon een euro naar het vrouwenteam van de club.

Lees ook:Zondag 1 juni: Ladiesrun Rotterdam
Lees ook:5000 vrouwen op de been voor Utregse Meidenloop
Lees ook:Marianne Vos in leiderstrui in Italië
Lees ook:13.000 vrouwen deden de Nijmeegse Marikenloop
Lees ook:De NIKE vrouwen-loop is dit jaar in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>