5 nieuwe voetbalsters voor de AJAX – vrouwen

NieuweAjaxVrowenRond het mannenelftal is het nog opvallend stil op de transfermarkt, maar de Ajax Vrouwen hebben vandaag 5 nieuwe speelsters gepresenteerd.

Claudia van den Heiligenberg, Kelly Zeeman, Marjolijn van den Bighelaar, Inessa Kaagman en Lauren Delleman hebben getekend bij de Amsterdamse ploeg……..

Dat meldt de AJAX-website.

Claudia van den Heiligenberg en Kelly Zeeman komen over van Telstar. Ook Marjolijn van den Bighelaar (PSV) en Inessa Kaagman (Hollandia) zijn nieuw bij Ajax. Lauren Delleman is doorgestroomd vanuit het CTO-talententeam.

Voordat Claudia van den Heiligenberg en middenveldster Kelly Zeeman komend seizoen in het Ajax-shirt te bewonderen zijn, wacht eerst nog het Europees Kampioenschap in Zweden.

Beide internationals bereiden zich momenteel met het Nederlands vrouwenelftal voor op het EK. Bij de Oranje Leeuwinnen treffen ze alvast de nodige nieuwe teamgenoten die ze straks in Amsterdam zullen tegenkomen.

Met name de 28-jarige Van den Heiligenberg komt straks veel bekenden tegen bij Ajax. De voormalig speelster van Telstar en AZ treft bij Ajax een aantal speelsters en stafleden uit haar AZ-tijd, waaronder trainer Ed Engelkes.

“En verder ken ik de meeste speelsters wel van het nationale team of uit de onderlinge wedstrijden van vorig seizoen”, zegt de linksbuiten, die ‘blij en trots’ is dat ze komend seizoen met Ajax om de titel kan strijden. ,,Maar eerst gaat de focus op het EK. Daarna richt ik me volledig op mijn nieuwe club.”

Lees ook:Documentaire over de Ajax Vrouwen
Lees ook:Suzanne Marees versterkt de AJAX-vrouwen
Lees ook:Voetbalsters van eredivisie clubs presenteren zich
Lees ook:FC Twente vrouwen winnen ‘de dubbel’
Lees ook:AJAX-vrouwen winnen met een van Basten-omhaaltje door Anouk Hoogendijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>