Jessica Delfino heeft het recept tegen straatintimidatie: een vuilniszak

JessicaDelfinoComédienne Jessica Delfino werd tot voor kort vaak lastiggevallen door mannen op straat. Ze was het beu en trok een witte vuilniszak en teenslippers aan.

In die originele outfit slentert ze nu door The Big Apple en wordt ze wél met rust gelaten.

“Vrouwen die in New York wonen, worden lastiggevallen op straat”, verkondigde Delfino op YouTube en Twitter. Om dat te bewijzen filmde ze zichzelf tijdens een het wandelen. Te zien is hoe een man zijn arm ongevraagd rond haar slaat. “Dat zou niet gebeuren als je lelijk was”, antwoordde een volger.

Delfino besloot om dat uit te testen en gebruikte een witte vuilniszak als jurk, die ze combineerde met teenslippers.En het werkt! Tijdens het wandelen in haar vuilniszak heeft ze geen enkele last meer van catcalling.

“We willen in prachtige jurken over straat wandelen zonder aangeklampt te worden”, vertelt Delfino in een nieuw filmpje dat ze deelde via streaming app Periscope. “Maar blijkbaar laten ze je alleen met rust als je een vuilniszak over je heen trekt.”

Lees ook:Belgische correspondent mag geen vrouwen filmen in Saoedi Arabië
Lees ook:Victor&Rolf-jurk van Mabel is eerbetoon aan comateuze Prins Friso
Lees ook:Ootmarsum heeft haar Witte Wieven terug
Lees ook:Anti-verkrachtigstips door Sarah Silverman ‘aan de man gebracht’
Lees ook:Met de zonnecellen-jurk van Pauline van Dongen laad je je smartphone op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>