Thailand: ‘Vrouwen in bikini zijn hier niet veilig, tenzij ze lelijk zijn’

Thailand_Koh_Tao_Bovenstaande aanhef maakt geen onderdeel uit van een of ander seksistisch mopje, maar komt uit de mond van de Thaise premier himself.

De Thaise eerste minister stelt dat zijn land niet veilig is voor vrouwen in bikini. “Tenzij ze niet mooi zijn.”

Zijn commentaar is des te pijnlijker omdat eergisteren een Brits koppel vermoord werd aangetroffen op het strand van het Thaise party-eiland Koh Tao.

De jonge vrouw droeg alleen nog haar bikinibovenstuk………

Premier Prayuth Chan-ocha zegt nu dat toeristen, in het bijzonder vrouwen in bikini’s, zich vergissen als ze denken dat Thailand veilig is.

De premier, die in mei dit jaar de macht greep na een militaire coup tegen de regering, zei dat tijdens een toespraak die maandag live op televisie werd uitgezonden.

Hannah Witheridge (23) & David Miller (24) werden vermoord aangetroffen op het strand van het bij rugzaktoeristen populaire eiland Koh Tao. Uit autopsie is gebleken dat ze allebei slagen op hun hoofd kregen, de man werd daarna verdronken. Uit het onderzoek bleek voorts dat de vrouw recent nog seks had gehad, maar dat ze vermoedelijk niet werd verkracht.

De Thaise politie ondervraagt een Brit over de zaak, DNA-onderzoek moet uitmaken of hij betrokken is. Ook 6 mannen uit het nabijgelegen Myanmar worden aangehouden en ondergaan DNA-onderzoek.

Lees ook:Thaise babyfabriek was ‘big business’
Lees ook:Dochter uit bierdynastie bekostigt protesten van Thaise oppositie
Lees ook:Ladies Only Treinen in Thailand
Lees ook:Violiste Vanessa Mae doet mee met alpine-skiën in Sochi
Lees ook:Britse Queen Elizabeth houdt vandaag exact 60 jaar de troon warm

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thailand: ‘Vrouwen in bikini zijn hier niet veilig, tenzij ze lelijk zijn’

  1. Joanan Rutgers

    Wat een verschrikkelijke uitspraak van die stomme, vrouwonvriendelijke, bevooroordelende premier Prayuth Chan-Ocha van Thailand. Thailand staat erom bekend, dat men er voortdurend lacht, maar het lachen is ons nu wel vergaan! Het schokt me nog steeds, dat de Engelse Hannah en David op brute wijze zijn vermoord! Doodgeslagen, omdat ze waarschijnlijk vrijere opvattingen over de liefde en de kleedgewoonten hadden, dan de bekrompen, jaloerse, hypocriete, moorddadige, primitieve bevolking! Al lopen mensen poedelnaakt rond, dan is dat absoluut geen reden om hen dood te maken! Integendeel zelfs! Mooi naakt is immers nooit verkeerd! Het is niet te geloven hoeveel loslopende, onbehandelde krankzinnigen er op deze aardbol rondlopen! Trouwens, wie bepaalt er of vrouwen eventueel lelijk zijn? Die achterlijke premier? Over smaak valt niet te twisten, arrogante onbenul met je lamme garnaaltje!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>