Neelie, Pip & Caro ambassadrices voor PLAN Nederland

plan ambassadeursPlan Nederland heeft 3 sterke vrouwen bereid gevonden ambassadeur voor hen te zijn.

Voormalig eurocommissaris en politica Neelie Kroes, zangeres Caro Emerald en actrice/presentatrice Pip Pellens zetten zich in voor de nieuwe campagne……

Hierin wordt aandacht gevraagd voor meisjes in Oeganda die zonder diploma school dreigen te verlaten. Meisjes missen doorgaans 4 tot 5 dagen school per maand als ze ongesteld zijn waardoor ze zo’n grote achterstand op lopen dat ze hun school niet kunnen afmaken.

Caro Emerald en Pip Pellens zullen in mei afreizen naar Uganda om met eigen ogen te zien hoe Plan ervoor zorgt dat meisjes op school blijven. Met een opleiding hebben meisjes de kans op een betere toekomst voor hunzelf, hun kinderen en de hele gemeenschap.

Neelie Kroes is groot voorstander van het stimuleren van economische zelfstandigheid van vrouwen op alle niveaus: “Zelfstandigheid begint bij onderwijs. Als je zelf onderwijs hebt genoten en weet hoe veel je leven daar door kan veranderen, dan geef je dat door. Plan geeft niet alleen deze generatie een kans op een beter leven, maar daarmee ook de volgende generatie.”

Lees ook:Caro Emerald zingt volgende week voor het Britse koningshuis
Lees ook:Caro Emerald nu al op 1 met haar nieuwe album
Lees ook:Caro Emerald krijgt Radio 2 Mijlpaal 2014
Lees ook:Caro Emerald krijgt platina
Lees ook:Neelie Kroes: brave meisjes schrijven zelden geschiedenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>