Expo ‘Vrouwen met Kracht’ als inspiratie voor meer vrouwen naar de top

NeelieLOFIn het bolwerk van ondernemend Nederland is tot eind april de reizende fototentoonstelling `Vrouwen met Kracht` te zien.

Het betreft een serie portretten van vrouwelijke rolmodellen die kind en carrière succesvol combineren en daarmee een inspiratiebron kunnen zijn voor andere vrouwen in Nederland.

Het past in het streven om meer vrouwen naar topfuncties te krijgen.

Fotografe Anette Brolenius (1964) heeft de vrouwen op een bijzondere manier neergezet: zelfbewust en krachtig, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen.

De expositie is een initiatief van Lof Media, die zich inzet voor vrouwen met meervoudige ambities in zowel werk, gezin als maatschappij.
Vrouwen-met-Kracht1
De tentoonstelling in de Haagse Malietoren wordt woensdag 25 maart 2015 geopend door algemeen directeur Niek Jan van Kesteren van VNO-NCW en MKB-Nederland en zal te zien zijn tot eind april.

Lees ook:Expo ‘Moeders Met Macht’ in Tweede Kamer
Lees ook:The bold and beautiful: kale schoonheid
Lees ook:Agnes Kant wordt directeur bij Lareb
Lees ook:Amy Winhouse expo komt naar Amsterdam
Lees ook:Vrouwenweekblad MARGRIET viert 75ste verjaardag met cover-expo bij het Rijksmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>