Tjitske Reidinga is een ideale vrouw

OpzijCardTjitskeReidingaNet als afgelopen jaar, heeft het DeLaMar Theater ook deze zomer een speciale zomerproductie. ‘Een Ideale Vrouw’ is een komedie over liefde, waarin Tjitske Reidinga de hoofdrol speelt.

Zij speelt Constance Middleton, een keurige huisvrouw, die op een wel heel bijzondere manier reageert op het overspel van haar man……….

De andere hoofdrollen worden vertolkt door Peter Blok, Porgy Franssen en Ria Eimers. Antione Uitdehaag gaat de voorstelling regisseren, die vanaf 9 juni te zien is in het DeLaMar.

‘Een Ideale Vrouw’, geschreven door Britse schrijver William Somerset Maugham, is een scherpzinnige komedie over de grote thema’s van het leven; liefde, vriendschap en bedrog.

Tjitske Reidinga speelt de brave huisvrouw, die getrouwd is met een charmante huisarts (Peter Blok). Iedereen weet echter dat hij vreemdgaat met haar beste vriendin. Wanneer Reidinga’s vroegere minaar ten tonele verschijnt, blijkt ze een wel heel verrassende huwelijksmoraal te hebben.

Het DeLaMar Theater is het enige theater dat ook tijdens de zomermaanden geopend blijft. Afgelopen zomer trok het toneelstuk ‘Het Geheugen van Water’, eveneens met een hoofdrol voor Reidinga, ruim 38.000 bezoekers.

Het theater heeft regisseur Antoine Uitdehaag en Tjitske Reidinga gevraagd om in de zomers van 2012, 2013 en 2014 een toneelstuk te maken en exclusief te presenteren. Per productie zijn er verschillende acteurs en creatives betrokken.

Lees ook:Een Ideale Vrouw. Waar? In het DeLaMar!
Lees ook:Tjitske Reidinga en haar reünie met 8 mannen in ‘Terug naar toen’
Lees ook:Complete voorstelling van ‘Bedscènes’ gaat naar LINDA Foundation
Lees ook:Podiumdier Simone Kleinsma onderscheiden met Johan Kaart Prijs
Lees ook:Georgina Verbaan en Tsjitske Reidinga zijn kattenkoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>