Charlène Heineken is de rijkste Nederlander

Forbes publiceerde gisteren weer zijn toplijst van miljardairs.

De eerste Nederlander op de lijst is te vinden op plek 94: Charlene de Carvalho-Heineken, enige erfgenaam van Freddy Heineken, heeft volgens Forbes een vermogen van 11 miljard dollar……….

In totaal staan er 6 Nederlanders op de lijst van Forbes. Na Charlène volgen de 5 mannen: Frits Goldschmeding ($3,2 miljard), John de Mol ($2,2 miljard), Hans Melchers ($1,7 miljard), Joop van den Ende ($1,6 miljard) en Ralph Sonnenberg ($1,55 miljard).

Heineken wil Alexander de Carvalho, de zoon van Charlène, benoemen als niet-uitvoerend lid van de raad van beheer.

De 28-jarige kleinzoon van Freddy Heineken heeft als grootaandeelhouder al zitting heeft in de raad van beheer van het bierconcern.

Volgens het bedrijf past de voordracht van de jonge De Carvalho in de traditie van persoonlijke betrokkenheid van opvolgende generaties van de familie Heineken bij de Heineken-groep. Alexander heeft zowel de Nederlandse als de Britse nationaliteit.

Door de TV-serie ‘Freddy Heineken. Leven in de brouwerij’ staat het wel en wee van de grootste bierfamilie van Nederland weer meer onder de aandacht. In de serie wordt ook de moeizame verhouding tussen Freddy Heineken en zijn enige erfgename Charlène belicht.

Lees ook:Annejet van Zijl onthult dat Freddy helemaal geen Heineken was
Lees ook:Charlene de Carvalho-Heineken nog steeds de rijkste Nederlander
Lees ook:De rijkste vrouwen op aarde volgens Quote
Lees ook:De nieuwste Annejet van der Zijl draait om bier
Lees ook:Nu al sprake van verfilming Heineken-boek van Annejet van Zijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>