Belinda Meuldijk en haar liefde voor wilde Spaanse honden

‘Een veilig huis’ is het ontroerende verhaal over een groep wilde honden in Spanje en over de pogingen om hen een toekomst te geven in onze moderne wereld.

Kijkend door de ogen van de onbedorven dieren, vraagt auteur Belinda Meuldijk zich af wat er eigenlijk zo goed is aan het leven dat ze hun wil bieden………..

Is het wel zoveel beter in de mensenwereld en bestaat er wel zoiets als ‘een veilig huis’? Belinda schrijft persoonlijker dan ooit over haar grootste passie: haar liefde voor dieren.

Ze is beschermvrouwe van een reddingscentrum voor honden in Spanje en heeft al meer dan 10.000 honden een veilig thuis kunnen geven. Over een aantal té beschadigde honden heeft ze zich persoonlijk ontfermd.

Haar vorige boek ‘Een hond uit Spanje’ ging daarover. Over Madonna, Autobanden Annie, Mozes, Meisje en nog vele anderen. Een verhaal met méér dan een happy end.

Lees ook:Honden in de pasfoto-automaat
Lees ook:Photoshopkunst van honden die dromen over nieuw baasje
Lees ook:Sharon Dijkstra werkt aan verbod wilde circusdieren
Lees ook:Belinda Blokker richt na ‘Smakelijk Daten’ nu ook ‘Ami-Go’ op
Lees ook:Kattenvrouw Georgina Verbaan leest voor in asiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>