Blogster filmt bijzondere contact tussen demente vader en hond

old_man___his_dog_cropped_edited-1Lisa Abeyta houdt een blog bij over haar werk als CEO van een startup tech-bedrijf, maar ook over haar gezin en over het proces van haar vader die aan de ziekte van Alzheimer lijdt.

Afgelopen donderdag plaatste ze een filmpje, waarin het bijzondere contact zichtbaar wordt tussen haar dementerende vader en haar hond.

Hij heeft bijna al zijn communicatievaardigheden al verloren, maar hond Roscoe kan daar voor even verandering in brengen.

Verbaasd over de heldere woorden van haar vader, filmde Lisa het duo.

In het filmpje, dat al meer dan 365.000 keer bekeken werd, is te zien hoe Abeyta’s vader begint te praten wanneer Roscoe hem een speeltje komt brengen.

De man reageert enthousiast, neemt het speeltje aan en geeft de hond een liefdevolle aai, terwijl hij zegt: “Da’s jammer, hier. Da’s alles. Da’s alles wat ik heb.”

Lisa’s oude vader zegt vervolgens iets wat lijkt op: “Waarom zorg ik niet voor jou. Ik zorg voor jou. En jij zorgt voor mij.”

Lees ook:Internethit: filmpje laat mannen ervaren hoe het is om vrouw te zijn
Lees ook:Wow! De dieren doen ons voor hoe vrede op aarde eruit ziet
Lees ook:#ShareTheLoad: Sheryl Sandberg is al fan
Lees ook:‘Gekleurde’ Duitse TV-maakster maakt docu ‘De Ariërs’
Lees ook:Amy Winehouse krijgt standbeeld en straatnaam in King’s Cross, London

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>