Sacha de Boer presenteert met Jacob-Jan Boerma foto-kookboek

DownToEarth‘Down to Earth’ is een fotokookboek dat eenvoudige recepten van tweesterrenchef Jacob-Jan Boerma combineert met foto’s van Sacha de Boer.

Ter illustratie bij de gerechten bracht de oud anchorwoman van het Acht Uur Journaal o.a. divers Nederlands natuurschoon in beeld.

Daarnaast geeft ze letterlijk een kijkje in de keuken.

Vanavond wordt ‘Down to Earth’ gepresenteerd in Boerma’s restaurant ‘De Leest’ in het Veluwse Vaassen.

De Boer & Boerma laten zien wat voor lekkers er allemaal van eigen bodem komt.

Sacha: “Als Jacob-Jan op zijn knieën in de moestuin ligt, doe ik de fotografie. We laten zien hoe je bij wijze van spreken uit de berm heerlijk eten kunt halen.”

Jacob-Jan: “Ik wil laten zien dat vers en lekker ook betaalbaar, gezond en eenvoudig te maken kan zijn. Vanaf de grond tot op het bord. Bijvoorbeeld mijn favoriete broodje gezond.”

Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaasen. Een jaar later ontving hij zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde de tweede. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van o.a. groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.

Lees ook:Sacha de Boer als de Nederlandse Nigella Lawson
Lees ook:Rick Nieman prijst concullega / echtgenote Sacha de Boer de hemel in
Lees ook:Bij vrouwen van nu staat het liefdesleven niet meer op nummer 1
Lees ook:Dit was het laatste Journaal met Sacha de Boer!
Lees ook:Sacha de Boer en collega exposeren ‘levensgrote’ portretten in open lucht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>