THRILLER: Wat gebeurt er als vrouwen de wereldmacht grijpen?

het-amazoneverbond-ad-van-de-lisdonk-250pixwDe in thrillers gespecialiseerde uitgeverij De Crime Compagnie publiceert vandaag ‘Het Amazoneverbond’.

De 48-jarige auteur Ad van de Lisdonk en debutant neemt de lezers mee in de voetsporen van een geheim vrouwengenootschap op weg naar de wereldwijde heerschappij…………

Het boek opent met het onderzoek naar de raadselachtige dood van een populaire politica. Rechercheurs John Engles en Laura Sieberg twijfelen over de officiële lezing. Ondanks hevige tegenwerking komen ze tot de ontdekking dat een onbekend genootschap van militante vrouwen achter de moord zit. Dit Amazoneverbond stuurt linea recta aan op een mondiaal conflict om de macht.

De auteur wist op crowdfunding website TenPages zoveel interesse te wekken met de eerste 10 pagina’s van zijn manuscript, dat meer dan 100 lezers binnen 3 weken alle uitstaande aandelen hebben opgekocht.

De auteur is van huis uit jurist en ondernemer. Sinds zijn jeugd schrijft hij korte verhalen en columns.

Lees ook:‘De moord op Margaret Thatcher’ nu in het Nederlands
Lees ook:Vrouwen lezen meer thrillers dan mannen
Lees ook:Ierse ‘The Sun’ houdt tepels van de ‘page 3 girls’ bedekt
Lees ook:Paus Franciscus vindt vrouwelijke priesters en abortus onbespreekbaar
Lees ook:Prof. Doorewaard neemt afscheid met college over genderongelijkheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>