‘Hormonologen’ even terug van weg geweest

menopauseisnotforsissiesEen vrouw in de overgang is niet vruchtbaar meer. Daarmee verliest zij haar aantrekkelijkheid voor mannen. Dit is geen mening, maar een biologisch gegeven.

Wat niet wil zeggen dat vrouwen na de menopauze opgedroogde, lelijke saaie wezens zijn. Integendeel: zij weten in tegenstelling tot 30′sters veel beter wat ze willen.

Op veler verzoek keren de ‘Hormonologen’, de theatervoorstelling over dit onderwerp terug voor een beperkt aantal voorstellingen……..

Het thema leeft en de voorstelling verspreidde zich 2 jaar terug als een olievlek over het land en maakte de voorstelling tot een ongekend succes. Resultaat: overal uitverkochte zalen.

Meer dan 75.000 mensen herkenden afgelopen seizoen zichzelf, hun moeder, man, dochter, vriendin én buurvrouw in deze rake en humorvolle voorstelling.

“In hilarische persoonlijke monologen doen de dames hun ervaringen, vaak afgedaan als vrouwenpraat, uit te doeken. (…) Een krachtig geheel waarbij de vrouwen het publiek continu weten te boeien.” (Leidsch Dagblad). “Vrouwen in de overgang zijn niet interessant of sexy. Juist daarom maakte theatermaker Yvonne van den Hurk er een theaterstuk over: ‘Hormonologen’. Het is een daverend succes. Een grote groep voelt zich eindelijk erkend.” (Algemeen Dagblad).

De cast bestaat uit: Nelleke van der Krogt, Hymke de Vries/Anousha Nzume en Yvonne van den Hurk. Meer informatie en data op de website.

Lees ook:Topvrouw Utrechtse Rekenkamer treedt terug
Lees ook:OPVLIEGERS: een theatershow over ~jawel~ de menopauze
Lees ook:Complete voorstelling van ‘Bedscènes’ gaat naar LINDA Foundation
Lees ook:Salon Uitgebloe(i)d: menopauzale vrouwen onder elkaar
Lees ook:De Overgang: no nonsense, wel zweten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>