Heleen Mees doet volgende week TEDx-lezing over ‘rise and fall’

TussenHebzuchtEnVerlangenHet omhoog of omlaag gevallen men Heleen Mees dan wel of niet vindt; ze is in elk geval sterk genoeg om volgende week in het kader TEDx Amsterdam een lezing te komen geven.

Haar thema is een uitdaging voor haarzelf, maar ook naar de rest van de wereld: namelijk ‘Rise and Fall’……..

Maar wie aan autobiografisch denkt: mis. De lezing die Heleen Mees op 6 november zal houden gaat over de opkomst en ondergang van China.

De organisatie vindt het geen probleem dat Mees in New York strafrechtelijk wordt vervolgd voor stalking en intimidatie van topeconoom Willem Buiter (64).

“Bij ons gaat het niet om imago, maar om de inhoud. Bovendien zijn interessante vrouwelijke sprekers moeilijk te vinden”, aldus Jim Stolze van TEDx Amsterdam. Hij zegt dat de naam van Mees al sinds 2009 op het verlanglijstje van de organisatie staat.

“Haar privésituatie verandert niets aan onze wens haar te horen spreken over China. Wij zijn blij zo’n internationale naam te hebben binnengehaald.”

Lees ook:Heleen Mees zwijgt tijdens TEDx talk over waar iedereen op aast
Lees ook:Heleen Mees: ‘Buiter moet even Apeldoorn bellen’
Lees ook:Heleen Mees eist miljoenen van Willem Buiter vanwege reputatieschade
Lees ook:Heleen Mees: ‘Nederlanders zijn botter dan Amerikanen’
Lees ook:Uitspraak in rechtzaak Heleen Mees uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>