Afrikaanse powerladies in Nederland te gast

‘Be your Dream’! Dit was de slogan van de Women’s Month campagne van Vlisco modestoffen die dit jaar op Internationale Vrouwendag in West- en Centraal-Afrika van start ging.

Afrikaanse vrouwen werd gevraagd door wie ze geïnspireerd worden.

Daaruit zijn er 7 verkozen, allemaal uitblinksters uit het Afrikaanse bedrijfsleven, overheid of de niet-gouvermentele sector, om naar Nederland te komen………

Van vandaag tot en met donderdag 22 augustus volgen ze een speciaal programma ter ere van hun prestaties in hun thuislanden.

Ze krijgen namens Vlisco culturele en educatieve activiteiten aangeboden met als doel om hun carrière een impuls te geven en voort te borduren op hun succes.

De winnaressen, nu al een grote inspiratiebron voor Afrika, zullen de kennis en ervaringen die ze opdoen tijdens hun bezoek inzetten om vrouwen in hun thuisland verder te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.

Vandaag waren de powerladies te gast bij Women Inc. waar zij een workshop me-marketing volgden bij directeur Jannet Vaessen.

Lees ook:Diana Tambe haalde Africa Fashion Week naar Amsterdam
Lees ook:Oprichtster Mineke Foundation is African Woman of the Year
Lees ook:Afrikaanse Oprah Winfrey volgt haar grote voorbeeld en zet eigen TV-station op
Lees ook:FLOTUS Michelle Obama op Afrikaanse First Ladies Top
Lees ook:Karin Bloemen en de Kamamma’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>