Danseres die been verloor bij Boston Marathon draait weer een pirouette

Adrianne Haslet-Davis is professioneel ballroom-danseres en zij was 1 van omstanders die een jaar gelden gewond raakte bij de aanslag tijdens de Boston Marathon.

En hoe kan een danseres erger getroffen worden dan aan haar benen? Toch was dat exact wat er gebeurde. Ze raakte haar linkerbeen kwijt.

Nu een jaar verder danst ze weer……

Ze liet haar weer opgebouwde kunsten zien bij een TED-lezing in Vancouver, waar de uitvinder van de prothese, Hugh Herr sprak. Deze directeur van Media Lab mist zelf 2 benen, die hij verloor door een klimongeval in 1982.

Met haar optreden hoopt Haslet-Davis andere mensen te inspireren.

“Ik ben een overlevende, geen slachtoffer. Ik ben zo blij dat ik weer kan dansen”, zegt ze zichtbaar ontroerd. “Ik was vastbesloten ooit weer hier te staan, en nu is het zo ver!”

Lees ook:Geena Davis onderzoekt samen met VN de rol van de vrouw in speelfilms en series
Lees ook:LINDA zet deze maand powervrouwen op de cover
Lees ook:Geena Davis lanceert filmfestival voor vrouwen e.v.a.
Lees ook:Deze vrouwen overleefden de ramp in Bangladesh, maar missen nu 1 of meer ledematen
Lees ook:God is een ‘zij’!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danseres die been verloor bij Boston Marathon draait weer een pirouette

  1. bennie

    beste powervrouwen,deze adrianna haslet-davis is een crisisamputeeactrice!!!!!!bekijk alles van haar op you tube!!!zei liegt dat het gedrukt staat!!!!!!bekijk ook op you tube:heather abbott chose amputation(bekijk ook alles van haar op you tube!!!)bekijk ook op you tube:peekay22-boston(+-85 video’s)die over de boston bombing marathon 2013 gaan….doe research en kom tot de conclusie dat de boston bombing marathon in scene is gezet!!!kijk ook op google:nieuwerevu.nl-boston bombing in scene gezet…artiklel groetjes bennie

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>