Dwars door Den Haag langs de Coco Chanel route

Coco Chanel verloste vrouwen van knellende korsetten, gaf met haar sportieve casual chic meer bewegingsvrijheid en was het schoolvoorbeeld van emancipatie.

Haar stijl en elegantie spreken al generaties tot de verbeelding en inspireren nog steeds. Gedurende de tentoonstelling ‘Chanel: de legende’ in het Gemeentemuseum staat de binnenstad van Den Haag in het teken van Coco met een speciale mode- en horecaroute…….

Er zijn sfeervolle etalages en bijzondere menu’s in de stijl van Coco. Ontdek bijvoorbeeld Eudia, Donna Tienda, Hotel des Indes en vele andere modezaken en horecagelegenheden tijdens deze Coco in the City! route door de binnenstad van Den Haag.

Of hef het glas op Coco Chanel met een No. 5 cocktail in de bar van het Hilton The Hague, geniet van eetbare parels en modegebakjes in het Carlton Ambassador Hotel en bewonder de little black dress die Michael Barnaart van Bergen speciaal ontwierp voor deze gelegenheid.

Het belangrijkste is natuurlijk een bezoek aan de tentoonstelling ‘Chanel: de legende’, die tot en met 2 februari 2014 is te zien in het Gemeentemuseum Den Haag.

De gemeente Den Haag en het Gemeentemuseum zijn trots om de legendarische Coco tijdelijk in de binnenstad te verwelkomen. “Dankzij de steun van de Gemeente Den Haag wordt het Chanel Effect overal goed zichtbaarin de stad!” aldus Benno Tempel, directeur Gemeentemuseum Den Haag.

Lees ook:Annemarie van Haeringen vervat het leven van CHANEL in prentenboek
Lees ook:De Haagse CHANEL legende
Lees ook:Kristen Stewart is Coco Chanel
Lees ook:Karl Lagerfeld maakt film over Coco Chanel
Lees ook:Coco Chanel centraal op expo bij Saatchi London

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>