Levende Barbie voelt zich menselijke halfgod

Met haar helblonde haar, zeeblauwe hondenogen, flinke voorgevel en een middel waar je twee handen om kan leggen, ziet Valeria Lukyanova er uit als een levende Barbie.

Haar kleding en make-up doen de rest, de torenhoge hakken die haar ook nog houterig laten lopen, maken het plaatje compleet. Lukyanova = Barbie. En om zo te worden heeft ze heel wat operaties doorstaan. Tot zover het vleselijke……..

De Oekraïnse denkt nu namelijk een door de tijd reizende spirituele goeroe te zijn met de naam Amatue, gereïncarneerd en van een andere planeet afkomtig. Als kind zag ze al dingen en hoorde ze stemmen. Een psychiater vertelde haar toen dat ze een medium was. Ze wil nu anderen aansporen om ook een menselijke halfgod te worden.

Alle aandacht voor haar uiterlijk gebruikt ze voor haar ‘spirituele werk’. Zo houdt ze seances met andere barbie look-a-likes, die ook van andere planeten komen en geeft seminars over ‘out-of-body experiences’.

VICE maakte een documentaire over de levende barbiepop…….

Lees ook:Een plus-size Barbie is ook niet OK!
Lees ook:Studente bij College Tour: ‘Kus me of je bent een lafaard, Richard Gere’
Lees ook:Barbie & Ken, oftewel als je vent een homo blijkt…..
Lees ook:Barbie is lamlendig: acné, bulten, cellulitus, blauwe plekken
Lees ook:Computer-engineer Barbie beledigt echte ICT-vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>