De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk II

Mannen mogen altijd seks hebben met hun vrouw, ook als zij hier geen trek in heeft.

Een vrouw heeft namelijk niet het recht om te weigeren, zelfs niet op een kameel…….

Aldus Tan Sri Harussani Zakaria, moefti van de Maleisische staat Perak, naar aanleiding van een poster van de All Women’s Action Society Malaysia (AWAM) waar op staat ‘Zonder haar toestemming is het verkrachting. Geen excuses’.

“Zelfs de profeet zegt dat wanneer een man om seks vraagt de vrouw het verzoek moet inwilligen, ook als zij op een kameel zitten”, meldt hij in de The Malaysian Mail Online.

De moslimgek heeft nog meer ideeën over onderdanigheid van de vrouw “Er bestaat niet zoiets als verkrachting in het huwelijk. Dat is verzonnen door Europeanen. Waarom zouden wij dat moeten accepteren?”

De vrouw mag wel weigeren wanneer ze ongesteld, ziek of net bevallen is.

Maar ook de Indiase (hindoe-)overheid stelde deze week dat verkrachting binnen het huwelijk niet strafbaar gesteld kan middels nationale wetgeving. Haribhai Parathibhai Chaudhary, de Indiase minister van Binnenlandse Zaken, stelde dat het huwelijk in India heilig is.

Het verzoek van een wetsverandering was afkomstig van politica Kanimozhi Karunanidhi. Momenteel is verkrachting wel strafbaar in India, tenzij het vergrijp binnen het huwelijk plaatsvindt.

De VN schetst een problematisch beeld, en stelt in een rapport dat 75% van alle Indiase vrouwen het slachtoffer is geweest van verkrachting door haar echtgenoot.

Lees ook:Amnesty International adviseert Marokko buitenechtelijke seks te legaliseren
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III
Lees ook:Seks voor het huwelijk is in India voor eigen risico
Lees ook:Als een vrouw NEE zegt tegen seks en een man doet JA: verkrachting
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>