Zwangere vrouw wast anti abortus-betogers de oren

De mensen van de Pro Life beweging zijn hardnekkige volhouders. Tegen abortus, tegen euthanasie, ze zijn alleen voor het leven dat door God gegeven is.

Dat dit laatste niet altijd het geval is, maakte een zwarte zwangere vrouw gisteren duidelijk, toen ze een Londense abortuskliniek passeerde…….

Journaliste Sunny Hundal was toevallig getuige van het tafereel en postte onderstaande video op YouTube.

Daarop is te zien hoe de demonstranten gevraagd wordt om de vrouwen die de kliniek binnen gaan niet meer te filmen. Ze weigeren zich echter te verplaatsen en beweren dat ze niemand op video vastleggen.

Na ongeveer anderhalve minuut mengt een zwangere voorbijgangster zich in de discussie. Op briljante wijze geeft ze de demonstranten, die met verstomming geslagen zijn, de wind van voor.

“Jullie hebben geen idee waarom deze vrouwen hier zijn. Er worden er zoveel mishandeld en verkracht en dat jullie hen ook nog een schuldgevoel bezorgen is nog erger. Het is een persoonlijke keuze! Ik werk voor een bedrijf die iedere dag opnieuw kwetsbare tieners helpt, en dat jullie hen een slecht gevoel bezorgen, vind ik onaanvaardbaar!”

De demonstranten staan intussen met hun mond vol tanden, iets dat op sociale media voor veel leedvermaak zorgt. De vrouw en haar organisatie krijgen heel wat steun. Er werd al £10.000,- gedoneerd.

Lees ook:Bericht uit Aleppo: liever zelfmoord dan verkracht worden
Lees ook:#YesAllWomen: reactie op seksueel gefrustreerde moordmaagd
Lees ook:Zweedse filmt hoe ze (‘kan ik seks met je hebben?’) lastiggevallen wordt
Lees ook:Vrouwen van Partij v/d Dieren botsen met pissige boeren
Lees ook:Zangeres Colbie Caillat gaat ‘naakt’ in nieuwste clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>