ISIS & het kalifaat: vrouwonvriendelijkheid is een eufemisme

ISIS heeft een kalifaat uitgeroepen, een grensoverschrijdende islamitische staat.

De leider van de beweging, Abu Bakr al-Baghdadi, is uitgeroepen tot kalief.

De beweging roept alle jihadisten ter wereld op om zich bij hen aan te sluiten…….

De soenitische terrurbeweging, die delen van Irak en Syrië in handen heeft, laat dat weten in een audioboodschap.

Volgens ISIS strekt de islamitische staat zich uit van de Iraakse provincie Diyala tot Aleppo in Syrië.

Tegelijk met het uitroepen van het kalifaat heeft ISIS, een afkorting van Islamitische Staat in Irak en Syrië, zichzelf een nieuwe naam gegeven. De beweging heet voortaan kortweg Islamitische Staat.

Het kalifaat is bedoeld om de sharia tot de laatste letter uit te voeren. Vrouwen zijn verplicht zich compleet te bedekken, overspel wordt bestraft door de vrouwen (@#$%!) te stenigen, en alcohol is uit den boze.

ISIS is in 2006 opgericht in Irak, als een organisatie van verschillende groepen die banden hadden met al-Qaida en is inmiddels niet meer gelieerd aan al-Qaida.

De beweging is de laatste tijd bezig met een opmars. In Irak veroverde ISIS een aantal grote steden en in Syrië strijdt de groep tegen het leger van president Assad en tegen andere rebellengroepen.

Lees ook:Correspondente Judit Neurink over ISIS
Lees ook:ISIS stenigt eigenhandig ‘overspelige’ vrouw
Lees ook:ISIS behandelt hun seksslavinnen beestachtig
Lees ook:Vrouw maakt vanonder niqab stiekeme opnames in hoofdstad ISIS
Lees ook:Het Koerdische vrouwenleger is een gruwel voor IS(IS)

1 Reacties // Reageer

One thought on “ISIS & het kalifaat: vrouwonvriendelijkheid is een eufemisme

  1. Joanan Rutgers

    Het wordt de hoogste tijd dat we alle godsdienstwaanzinnigen niet meer serieus nemen, omdat ze geen enkele God dienen, maar slechts hun zelfgesneden afgodsbeeld van terreur en moorddadigheid. De roomse kerk staat op één lijn met de orthodoxe islamieten, die willen leven naar oudbakken leringen, die de vrouwen denigreren, uitsluiten, onderdrukken en misbruiken. Allemaal gestoorde mannen, die hun sexuele en psychische frustraties op vrouwen botvieren. Allemaal geïndoctrineerde dictators en beulen. Van mij mogen vrouwen zich naakt tonen, want er is niets mooiers om te zien! Hoezo overspel? Als vrouw wil je toch ook wel eens echt verwend worden, inplaats van als een horige verkracht te worden! ‘Wie van u zonder zonde is, werpt de eerste steen!’, zei Christus Jezus terecht. Weet je waarom alcohol voor moslimfanatici uit den boze is? Omdat dat de vrije wil kan openbaren en daar zijn ze als de dood voor! Als bizarre controlefreaks willen ze alles en iedereen onder de knoet houden. O wee, losbandigheid. O wee, ongecontroleerdheid. O wee, ultieme chaos! Want dan vallen hun schijnreligies door de mand! Juist in de islam waren voor de vreselijke, vrouwonvriendelijke imams de vrouwen aan de macht en werd de vagina vereerd! We zien vandaag de dag wat islamitische mannen aanrichten, één en al ellende, moord en doodslag! En die goddeloze dwazen denken, dat ze zich kunnen uitlaten over vredelievende, harmonieuze vrouwen! Ik moet voorgoed kotsen van al die primitief-moorddadige fossielen! O, lieve vrouwen wereldwijd, verenig jullie en doe al die goddeloze, satanische, sadistische, moorddadige, stupide mannetjesdieren plotsklaps verdwijnen!… Mijn magische toverkrachten zijn voor jullie!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>