Wendy Broersen weet wel wat supervrouwen zijn

“Ambitieuze vrouwen hebben heel veel bordjes in de lucht te houden. Je relatie moet worden onderhouden, de kinderen grootgebracht, vriendinnen hebben aandacht nodig, carrière moet worden gemaakt en dan heb je ook nog gezond te blijven. Als dat je allemaal lukt, heb je wel recht op een roze supervrouwencape…..”

Aldus Wendy Broersen afgelopen maand in De Telegraaf.

Zelfs houdt ze ook al die bordjes draaiende. Ergo: Wendy, afkomstig uit de reclamewereld, heeft naast de 2 bedrijven die ze al had, ook NLSuperVrouwen.nl opgericht.

En daarmee timmert de Noordhollandse al behoorlijk aan de weg. Ze biedt ondernemende vrouwen vanuit haar ervaring graag de helpende hand en daarbij gaat ze niet zitten wachten tot die zich bij haar melden.

Naast het platform Supervrouwen is ze op dit moment bezig met de productie van een televisieserie, uiteraard ook ‘Supervrouwen’ genaamd en organiseert ze Supervrouwendagen in de diverse regio’s van het land.

Niet met make-uptips, die zijn ook heel fijn, maar daar schieten vrouwen zakelijk niet mee op. Iedere vrouw die een lezing of workshop geeft op een dergelijke dag, wordt geacht 3 praktische adviezen te delen waar iemand de volgende dag reeds mee aan de slag kan.

De afleveringen van ‘Supervrouwen’ zullen komende zomer op RTL7 te zien zijn en samen met Tineke Verburg neemt Wendy Broersen ook een belangrijk deel van de presentatie en de eindredactie voor haar rekening.

Maar dan is ze nog niet klaar, want ook op internet gaat een prachtig Supervrouwen-magazine komen, waarin vrouwen met klasse en ambitie veel van hun gading zullen gaan vinden.

En last but not least: het moet een verbindende beweging worden. Vrouwen moeten elkaars concurrenten niet zijn, vindt Wendy, maar juist hun handen ineen slaan, van elkaar leren en zodoende boven zichzelf uitstijgen.

Uiteraard zullen wij van Powervrouwen onze zusters van Supervrouwen blijven volgen.

Lees ook:Magazine Supervrouwen vanaf heden online!
Lees ook:Wendy Broersen & Tineke Verburg met SUPERVROUWEN TV
Lees ook:Tineke Verburg maakt TV-comeback met ‘Supervrouwen’
Lees ook:De Supervrouwen Academy is open!
Lees ook:Magazine Wendy (van Dijk) gaat samenwerken met Telegraaf Media Group

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>