Start To Run Evy Gruyaert gaat ook Yoga geven

Iedereen rent met Evy op de oren, meldde we al eens bij powervrouwen.blog.

De Vlaamse sportonderneemster krijgt niet alleen haar landgenoten in beweging, maar is als digitale trainster ook populair bij de Hollanders.

Nadat ook haar programma’s Start To Bike en Start To Swim een succes werden, start ze binnenkort met yoga…….

Dat vertelt Evy Gruyaert vandaag aan de Gazet Van Antwerpen.

“Ook ik had vooroordelen tegenover yoga. Ik dacht eerst aan zweverige gezangen, witte lendendoekjes of oudere mensen omringd door wierook een kaarsen. Tot ik vijf jaar geleden mijn knie ontwrichtte en plots niet meer kon lopen. Een vriendin raadde me toen hangmatyoga aan. Dat vond ik zo leuk dat ik ook andere vormen ging uitproberen. En geloof me: het is een workout. Ik heb al spieren ontdekt die ik daarvoor nog nooit had gevoeld.”

Ondertussen begon Evy ook aan een docentencursus, waar ze Joachim Meire leerde kennen, die reeds 20 jaar bezig is met yoga en oprichter is van het NavaNadi Yoga Festival. Samen werken ze nu aan een online platform waar je yogalessen zal kunnen volgen.

“We leggen elke houding heel goed uit, zodat je heel veilig met yoga van start kan gaan. Waar moet je je handen plaatsen, hoeveel druk plaats je op je voorarmen, je hielen, wat doe je met je staartbeen,… Zo kun je kijken of het iets voor jou is, voor je een centrum binnenstapt.”

YogaMetEvy.be zal vanaf half maart actief zijn.

Lees ook:Borstvoeden freestyle: je kunt op je kop gaan staan
Lees ook:Yoga-instructrice is hit op Instagram met mini-me
Lees ook:Jongste yoga-lerares ter wereld: ‘leeftijd doet er niet toe’
Lees ook:Ook Inge Ipenburg aan de slag bij ZakenVrouwen.TV
Lees ook:Ga naar films die er toe doen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>