Vernieuwde website is opmaat TEDx Amsterdam Women

Foto: Maurice Mikkers

De vernieuwde website vormt de opmaat voor een nieuwe editie van het TEDx Amsterdam Women, dat eind dit jaar voor de 4e keer plaatsvindt .

In de dagen na de livegang maakt de organisatie het thema, de datum en de locatie van TEDxAmsterdamWomen 2013 bekend…………

Amsterdam organiseerde als één van de eerste steden ter wereld een TEDxWomen-evenement. Dit richt zich op de unieke manier waarop vrouwen wereldwijd bijdragen aan verandering en zo de toekomst opnieuw vormgeven – of het nu een meisje in een Afrikaans dorp is dat een handel opstart of een vrouwelijke topmanager die een multinational hervormt.

TEDxWomen richt zich op de manier waarop vrouwen denken, (samen)werken, communiceren, inspireren, leren en leiden en is op zoek naar de succesverhalen van vrouwen die het bedrijfsleven, de wetenschap, kunst, cultuur, en technologie wereldwijd transformeren.

TEDxAmsterdamWomen wordt sinds 2010 georganiseerd en biedt een podium aan inspirerende sprekers uit zowel binnen- als buitenland. In voorgaande jaren waren dit onder anderen Hanna Verboom (actrice, presentatrice), Kim Feenstra (topmodel), Harriëtte Verwey (cardioloog), Sarah Britton (oprichter van het blog My New Roots), Olivia Bee (18-jarige topfotografe), Kelly Cutrone (fashion publicist), Paul Zak (neuroeconomist) en Lauren Zander (lifecoach).

Het evenement draait op een groep enthousiaste vrijwilligers en betrokken organisaties.

TED (kort voor Technology, Entertainment, Design) bestaat al sinds 1984 als platform voor ideeën, inspiratie en verandering. Miljoenen mensen bezoeken dagelijks TED.com om wereldverbeteraars te zien spreken over uiteenlopende onderwerpen. Het motto van de organisatie is Ideas Worth Spreading. Er is een jaarlijks congres dat wordt bezocht door vrije denkers over de hele wereld en de honderden talks, de maximaal 18 minuten durende presentaties, zijn inmiddels meer dan een miljard keer bekeken online. TEDx staat voor een onafhankelijk georganiseerd evenement in de geest van TED.

Foto boven: Maurice Mikkers

Lees ook:Spreeksters onthullen waarheden op TEDx Women Amsterdam
Lees ook:NIKE organiseert 2e Nederlandse editie ‘We Own The Night’
Lees ook:Heleen Mees doet volgende week TEDx-lezing over ‘rise and fall’
Lees ook:8x voor Nobelprijs genomineerde Dawn Engle spreekt op TEDx Maastricht
Lees ook:Diana Matroos op eerste TEDx Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>