Sofia Coppola ziet dat obsessies voor celebs uit de hand lopen

De Amerikaanse actrice en regisseuse Sofia Coppola vindt dat de obsessie voor het leven van beroemdheden ‘uit de hand loopt.’

Ze bekent dat ze zelf ook weleens geniet van roddel en achterklap over de sterren, maar ze denkt dat het voor velen verder gaat dan dat…….

“Ik beschouw de fascinatie voor beroemdheden als een soort ‘guilty-pleasure’, waar je je af en toe mee bezig houdt. Maar de celebrisering is overheersend geworden in onze cultuur. Het is echt uit de hand gelopen”, aldus Sofia in The Independent.

Haar nieuwste film ‘The Bling Ring’, waarin o.a. Harry Potter-actrice Emma Watson een rol heeft, gaat over deze fascinatie voor het leven van de zogenaamde celebs.

Het is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die huizen van rijke bekendheden in Beverly Hills leegroofden. Onder meer Paris Hilton en Orlando Bloom waren slachtoffer van deze bende.

De dochter van blockbuster-regisseur Francis Ford Coppola sprak op de première met socialité Paris Hilton. “Paris vond de film erg goed. Ze vertelde dat ze emotioneel werd toen ze de tieners in haar huis zag, omdat dat haar aan die tijd deed denken”, onthult Coppola.

‘The Bling Ring’ is vanaf 1 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Memoires Grace Coddington worden verfilmd
Lees ook:Zelfs hoogopgeleide vrouwen worden domme wichten door celebrisering
Lees ook:Conrad Hilton Stichting steunt vrouwelijke theologen
Lees ook:Meer vrouwen dan mannen in jury Filmfestival Cannes
Lees ook:Celluloid plafond: aantal vrouwen in filmbusiness lager dan 15 jaar terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>