Minister Jeanine Hennis krijgt 1ste Smart & Amazing Award

Marie Claire Nederland viert vandaag haar 25-jarig bestaan met een Gala in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Daar vonden ook de uitreikingen van de Prix de la Mode plaats, met dit jaar voor het eerst een ode aan beauty én brains, namelijk de Smart & Amazing-award.

Dat meldt LINDAnieuws.nl.

De prijs wordt uitgereikt aan mensen die er inspirerend uitzien en een prominente functie hebben in het dagelijks leven.

Hoofdredacteur Claudia Straatmans dacht meteen aan de minister van Defensie: “Jeanine Hennis-Plasschaert vormt voor ons en voor alle ambitieuze vrouwen in Nederland hét bewijs dat mode & maatschappij, style & substance, heel goed met elkaar samengaan.”

“Met kracht en flair komt ze op voor gelijke behandeling en veiligheid. En qua mode is ze onze eigen Theresa May (Britse minister), met haar stylish gevoel voor schoenen en mooie sjaals.”

Andere winnaars van de avond waren: ontwerper Iris van Herpen (Best Conceptual), Claes Iversen (Best Fashion Creative), Jan Taminiau (Best Dutch Designer), Maartje Verhoef (Best Dutch Model), de Lexmond-zusjes (Best Jewelry Collection) en Salvatore Ferragamo (Best Fashionhouse).

Lees ook:Powervrouw Tilda Swinton in BIJENKORF-campagne
Lees ook:Hoe SWAG ben jij?
Lees ook:Iris van Herpen dubbel gelauwerd voor 3D-collectie
Lees ook:Leeftijdsloos STYLISH!
Lees ook:Koninklijk ontwerpster Sheila de Vries doet ook kleding voor ‘de gewone vrouw’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>