Voetballende vrouwen zijn het gesprek van de dag

Ja, ik weet: voetbalvrouwen zijn wellicht sappiger dan voetballende vrouwen, maar over die laatsten gaat dit bericht.

Helaas hebben onze nationale Leeuwinnen gisteren tegen de VS verloren met 1-3, maar tot veel mensen zal dit niet doorgedrongen zijn.

Aan vrouwenvoetbal wordt namelijk weinig gedaan in de media………….

Op vrijdag 19 april wordt landelijk de eerste Dag van het vrouwenvoetbal gehouden. Voor verenigingen is de dag een unieke kans het meiden- en vrouwenvoetbal in het zonnetje te zetten. Met ‘Wij zijn vrouwenvoetbal!’ is het ultieme doel op deze dag letterlijk met elkaar te laten zien hoe groot het meiden- en vrouwenvoetbal is.

Het vrouwenvoetbal krijgt normaliter niet veel media-aandacht, en middels deze dag hoopt men daar wat aan te doen. Telegraaflezer Emiel Rijs uit het Noordhollandse Middenmeer vindt sowieso dat het vrouwenvoetbal beslist meer aandacht verdient.

“Ik ben dol op vrouwen. En als er al eens vrouwenvoetbal op televisie te zien is, dan zit ik op het puntje van mijn stoel. Echter krijgen we het maar zo zelden te zien. Dat is echt een misser!!! En ik erger me hier mateloos aan.”

De Telegraaf vond het onderwerp belangrijk genoeg om er het gesprek van de dag van te maken. Als u dat ook vindt, geef dit dan op www.wuz.nl

Lees ook:Martine Prange doet onderzoek ‘van voetbalvrouwen tot vrouwenvoetbal’
Lees ook:Worden we net zo enthousiast bij het Oranje vrouwen voetbalelftal?
Lees ook:Zijn de vrouwelijke politici wel genoeg zichtbaar in de media?
Lees ook:‘Voetbalsters zijn domme harige lesbo’s’
Lees ook:Of vindt u dat het wel klaar is met de emancipatie van vrouwen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>