2 jonge Italiaanse vrouwen vermoedelijk gegijzeld door ISIS

De 20-jarige Greta Ramelli en de 21-jarige Vanessa Marzullo, zijn 2 idealistische meiden uit Italië, die deze zomer naar Syrië togen om hulp te verlenen.

Sinds eind juli zijn ze echter spoorloos, vermoedelijk ontvoerd door Islamitische extremisten van IS.

In Italië is grote zorg omtrent het lot van Greata & Vanessa, zeker sinds bekend is wat IS heeft gedaan met James Foley.

De Italiaanse regering zegt nog niet te weten wie hen heeft ontvoerd, maar de Jordaanse krant Isabeel meldt reeds dat het om aan IS verwante groepen gaat.

Lees ook:Italiaanse gegijzelden Vanessa & Greta zijn vrij
Lees ook:Verdwenen Italiaanse meisjes in handen van Al Nursa
Lees ook:Nieuw Italiaans kabinet bestaat voor helft uit vrouwen
Lees ook:Prof. Morganti van ASTRON, krijgt hoge Italiaanse onderscheiding
Lees ook:Italiaanse kamervoorzitster wordt dagelijks met de dood bedreigd

1 Reacties // Reageer

One thought on “2 jonge Italiaanse vrouwen vermoedelijk gegijzeld door ISIS

  1. Joanan Rutgers

    Kijk eens goed naar hen, kijk eens beter, kijk nog beter en je ziet twee oerlieve, levenslustige, prachtige, net iets te naïeve jongedames! Ik zou ze graag willen omarmen, zoals ze elkaar omarmen, wat de reactie van de meesten zal zijn. Ik wil hun namen graag nog eens herhalen, al was het alleen al om wit-magische intentie: Greta Ramelli, Vanessa Marzullo. Ze gingen naar Syrië om hulp te geven. Ze wisselden hun weelde in Italië in voor daadwerkelijke hulpverlening in Syrië. Slecht voedsel en armoedige omstandigheden namen ze op de koop toe. Twintig en eenentwintig jaar. Ik weet het nog wel, je barst van de energie en je wil enkel het leed van andere mensen verzachten. Je overziet de persoonlijke gevolgen niet. Je gaat ervoor, koste wat het kost. Eind juli 2014 zijn ze in handen van de wrede, barbaarse, vrouwonvriendelijke, satanische, goddeloze, iq-loze, zielloze, onbeschaafde, zwaar-egoïstische, intolerante, ongeneeslijk krankzinnige I.S.-killers met reptielenbreinen geraakt. Deze oerlieve, hulpvaardige, onschuldige, weerloze jongedames worden nu hoogstwaarschijnlijk door de moordzuchtige krokodillen van I.S. seksueel misbruikt en God mag weten wat nog meer. Ik bid voor hun levens en dat zij uiteindelijk bevrijd mogen worden door de Amerikanen, Koerden, Engelsen, Fransen, Iraniërs of Italiaanse commando’s. Gelukkig bereikten Rusland en Oekraïne inmiddels een akkoord. Hopelijk gaat Rusland ook samenwerken tegen dat vreselijke I.S.-ongedierte! Kill hun anti-Allah-idee van de islam! Leve de Soefi’s! Leve de liefde tussen alle mensen en tussen alle mensen en hun Levengever! Kijk nogmaals heel intens naar deze foto van Greta en Vanessa. Zie wat er bedreigt wordt en huil en vecht met velen mee!…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>