Dubbele moord: Pakistaanse die gestenigd werd was zwanger

Gisteren berichtten we hier bij powervrouwen.blog over een Pakistaanse vrouw, die om dat ze in de ogen van haar familie met de verkeerde man gehuwd was, werd gestenigd tot de dood er dus op volgde.

Nu blijkt dat het een dubbele moord is: Farzana Parveen was zwanger……

De 25-jarige vrouw werd door familieleden gestenigd pal naast een van de hoogste rechtbanken in Pakistan. Eerwraak, luidt het oordeel van de politie.

De vader van Farzana, 2 van haar broers en een ex-verloofde gooiden de stenen. Op de vader na, die toegeeft zijn dochter te hebben gedood, kon iedereen ontkomen. Hij handelde naar eigen zeggen om de eer van de familie te redden.

Farzana was verloofd geweest met haar neef, maar trouwde een andere man. De familie deed daarop aangifte van ontvoering. Toen de vrouw naar de rechtbank wilde komen om dat te weerleggen, viel ze ten prooi aan haar familie.

In Soedan wacht Meriam Yehya Ibrahim, die deze week beviel van haar baby, eveneens de doodstraf. In dit geval de galg, om dezelfde absurde non-rdenen uit de Sharia als de gestenigde Farzana. Is er nog 1 iemand die deze idiote vrouwonterende religie durft te verdedigen?

In 2013 werden er volgens Amnesty International 839 vrouwen gestenigd uit eerwraak.

Lees ook:Wereld reageert vol afschuw op steniging zwangere vrouw door islam-gekken
Lees ook:Zwangere Soedanese vrouw krijgt zweepslagen vanwege ‘overspel’
Lees ook:GRUWELIJK: Pakistaanse gestenigd vanwege eerwraak
Lees ook:Soedanese in dodencel beviel met benen aan elkaar geketend
Lees ook:Soedanese Meriam Ibrahim weer opgepakt en weer vrij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>