Isa Hoes & Medina Schuurman slepen je door de overgang

Goede vriendinnen Isa Hoes (49) en Medina Schuurman (47) doken voor hun boek ‘Te lijf’ in een wereld waar nog steeds een raar taboesfeertje omheen hangt: de menopauze. De beide actrices zitten zelf namelijk ook volop in die grote hormoonverandering.

Opvliegers, stemmingswisselingen, slechte nachtrust, gewichtstoename, hartkloppingen, schilferige huid, dunner haar, terugtrekkend tandvlees, broze nagels, overbeharing, urineverlies, botontkalking en hoge bloeddruk. Een bloemlezing uit de klachten die aan de orde komen. Sexy is het niet, geven Isa en Medina toe in het AD vandaag, maar nodig vinden ze het wel om er aandacht voor te vragen.

Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings. Een handboek voor alle vrouwen op weg naar de herfst van hun leven.

Lees ook:Het is weer Draag Weer Wit Week!
Lees ook:De dag van de overgang: Menoblues
Lees ook:Marlies Bongers benoemd tot hoogleraar gynaecologie Maastricht
Lees ook:SCAD: typisch vrouwelijk hartinfarct dat vaak gemist wordt
Lees ook:Verdeeldheid over seksistische campagne van Vlaamse boerinnenbond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>