Karin Bloemen geeft lessen in humor én in zingen

LaBloemenZanglesKarin Bloemen trekt deze week langs een aantal VMBO-scholen in Nederland.. Ze geeft de eindexamen-leerlingen een optreden met een ingebouwde workshop humor als cadeau en aanmoediging.

“Humor moet je opbouwen. Het is net goede seks. Des te langer je er over doet, des te fijner het eind is.”

Daarover bericht o.a. De Stentor.

Humor kan nog op veel meer manieren vogels Bloemen. Met woordgrappen, accenten, imitaties, mimiek; vormen die ze zelf ook allemaal beheerst. “Mensen afzeiken doet het ook altijd goed. Dat vind ik leuk, maar ik haal ook mezelf onderuit. Leedvermaak, nog zo’n een. Maar dat mag dan weer niet…”

Diva Bloemen geeft haar publiek 3 methodes mee om ‘emotioneel, fysiek, psychisch, psychosomatisch los te komen’. Omdat ze meent dat de jongelui dat nodig hebben met de examenstress voor de deur.

“Spelen met taal, de klank, de intonatie en de mimiek zijn daarbij van belang. Daarnaast werkt het altijd op de lachspieren als je bepaalde specifieke kenmerken van personen uitlicht door ze in overdreven vorm extra te benadrukken.” In sketches en liedjes onderstreepte ze dit met praktijkvoorbeelden.

Bloemen heeft nog een andere primeur, namelijk zangles via internet. Met haar online-lesmethode ‘Zingen met Karin’ bouwt ze samen met pianist Cor Bakker bouwt de brug tussen theorie en praktijk. Dus reken maar dat hun leerlingen straks goed voor de dag komen op het podium. Vooral als ze na het applaus zeggen: “Dat heb ik van Karin Bloemen geleerd”, meldt La Bloemen op haar website.

Bekijk de gratis proefles op zingenmetkarin.nl

Lees ook:‘Overgang’ van Karin Bloemen vanavond op TV
Lees ook:Karin Bloemen is de ‘De Witte Nar’
Lees ook:De billen van Karin Bloemen: goedgekeurd door de Surinaamse Vereniging van Mannen
Lees ook:‘Hoe boos is ze?’ Bloemist maakt reclame met achterhaald vrouwencliché
Lees ook:Maike Meijer & Margôt Ros terug met ‘Toren C’ en dat zullen we weten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>