Claudia de Breij doet speciale filmconference tijdens NFF

Alleen_voor_de_nederlandse_filmClaudia de Breij speelt dit jaar op het Nederlands Film Festival in Utrecht een speciale avondvullende voorstelling over de Nederlandse film.

‘Alleen voor de Nederlandse film’ is op 1 oktober te zien in de Stadsschouwburg in Utrecht en de kaartverkoop is vandaag van start gegaan…….

De cabaretière en filmliefhebster laat in de eenmalige voorstelling haar favoriete filmfragmenten zien, vertelt over haar liefde voor de Nederlandse film en zingt ook een aantal liedjes van haar nieuwe album ‘Alleen’.

Tot haar Nederlandse favorieten behoren klassiekers als ‘De Aanslag’ van Fons Rademakers, ‘Turks Fruit’ en ‘Soldaat van Oranje’ van Paul Verhoeven en ‘Een Maand Later’ van Nouchka van Brakel.

Claudia de Breij presenteert dit jaar ook de dagelijkse talkshow op het NFF. De 33e editie vindt plaats van 25 september tot en met 4 oktober.

Lees ook:Voorstelling Claudia de Breij in DeLaMar wegens succes geprolongeerd
Lees ook:Claudia de Breij maakte het mooiste Nederlandse lied ooit
Lees ook:Claudia de Breij stopt (vlak) voor haar 40ste bij 3FM
Lees ook:Claudia de Breij treedt in voetsporen Youp, Seth en Wim Kan
Lees ook:Claudia de Breij’s nummer in kattenversie is OK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>