Zangeres Adele over Jamie Oliver: ‘F*cking ridiculous”

TV-kok Jamie Oliver is een campagne gestart om meer bevallen vrouwen aan de borstvoeding te krijgen. Zangeres Adele dacht waarschijnlijk ‘schoenmaker, blijf bij je leest’ en gelukkig is de wereldzangeres ook verbaal niet op haar bekkie gevallen.

Dat liet ze dit vorige week flink merken tijdens haar concert in de O2 Arena….

Naast zangeres is Adele ook moeder en ze is het zat dat mensen moeders onder druk zetten om borstvoeding te geven aan hun kind: “It’s fucking ridiculous, and all those people who put pressure on us, you can go fuck yourselves, alright?”

Volgens Jamie Oliver heeft het Verenigd Koninkrijk namelijk een probleem met het feit dat het land niet genoeg vrouwen heeft die hun baby zelf voeden, ondanks dat dit volgens de TV-kok zonder borsten ‘erg gemakkelijk’ is.

liet Adele weten dat ze 9 weken lang borstvoeding heeft gegeven, maar vriendinnen heeft die postnatale depressie hebben gekregen door de manier waarop de vroedvrouwen spraken. “Idiots”, voegt de zangeres daaraan toe. “It’s hard. Some of us can’t do it.”

Lees ook:Adele wil in de huid kruipen van Dusty Springfield
Lees ook:Zangeres ADELE (‘Heb ik dat?’) onderscheiden door Prins Charles
Lees ook:Alle borsten verzamelen vanuit de hele wereld!
Lees ook:Hoogopgeleide vrouwen geven vaker de borst
Lees ook:Zangeres Adele blijft records kraken met album 21

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>