Grappen over borstamputatie: kan dat?

“Ik hou er niet van om zwaar op de hand te zijn. Humor is voor mij een belangrijk instrument in de strijd tegen borstkanker en ik hoop andere vrouwen daarmee te inspireren. Ook met geamputeerde borsten is het leven een feest.”

Was getekend Aniela McGuinness, een 32-jarige Amerikaanse actrice die er een paar maanden geleden achter kwam dat ze borstkanker had.

Met haar project My Breast Choice zamelt ze geld in voor het goede doel en probeert ze het belang van preventief onderzoek tegen borstkanker onder de aandacht te brengen. Ook is ze via crowdfunding bezig een documentaire te maken over dit zeer persoonlijke onderwerp.

Lees ook:2e ‘Save The Boobies Run’ rent recordbedrag bij elkaar
Lees ook:Kenau’s vrouwenleger o.l.v. Monic Hendrickx
Lees ook:Babyschoentjes van borstmelk
Lees ook:Britse berg transfomeert tot enorme vrouwenborst
Lees ook:Women Win: Nederlandse zelfverdedigingslessen voor Oegandese meiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>