Bodybuildster aan de anabolen: clitoris wordt penis

Powervrouwen in de letterlijke zin van het woord zijn natuurlijk de krachtpatsters van bodybuildsters. Maar dan moet het wel natuurlijk blijven.

In de sportwereld zijn anabolen schering en inslag.

De 28-jarige Candice Armstrong (toepasselijke naam) is naar eigen zeggen door de steroïden getransformeerd in een man met acné en beharing en een micro-penis in plaats van een clitoris………..

Naast de gewenste spieren, zorgen anabole steroïden voor bijwerkingen die kunnen gaan van overdadige haargroei tot leverschade en naar nu blijkt ook tot de ontwikkeling van een mannelijk geslachtsdeel bij vrouwen, oftewel: een extreem gezwollen clitoris die de vorm van een penis benadert.

Candice heeft inmiddels een piem van ruim 2,5 centimeter en spieren van een mannelijke vechtsporter. Op haar rug, borstkas en bovenlip heeft ze bovenmatig veel haargroei en haar borsten hangen levensloos aan haar overontwikkelde torso.

De eens zo slanke blondine zegt dat ze nooit de intentie had er zo mannelijk uit te zien toen ze begon met slikken, maar zegt dat het nu te laat is om de verslaving te stoppen.

“Ik zou alle spieren verliezen, terwijl de lichaamsbeharing en de lage stem zouden blijven. Als ik het proces zou willen omkeren, zou ik dezelfde procedures moeten ondergaan als een transgender die van man naar vrouw gaat.”

Lees ook:New Yorkse kunstenares maakt tentoonstelling over de clitoris
Lees ook:Olympische gouden vrouw Ria Stalman bekent gebruik anabolen
Lees ook:Het effect van Photoshop en we trappen er allemaal in
Lees ook:Kirstie Alley en Ellen Degeneres maken Abercrombie & Fitch af
Lees ook:Ook dun model is anorexia-gezeur zat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>