Jacqueline Lampe nieuwe programmadirecteur RNW

De Raad van Toezicht van RNW Media heeft Jacqueline Lampe (53) per 1 januari 2016 benoemd tot programmadirecteur.

Zij krijgt daarmee de eindverantwoordelijkheid over de inhoudelijke koers van de organisatie die zich richt op het bevorderen van sociale verandering door innovatief gebruik van media.

Dat meldt AVJob Recruitment.

Lampe zal samen met algemeen directeur Robert Zaal leiding geven aan RNW Media. Eerder gaf ze leiding aan Amref Flying Doctors dat ze in 10 jaar uitbouwde in Nederland. Ze maakte deel uit van het global Senior Management Team van Amref Health Africa. Onder haar leiding is een aantal internationale strategieën tot stand gekomen.

Jacqueline Lampe: “De missie om in een aantal landen vrijheid van meningsuiting te bevorderen door middel van innovatieve mediaprogramma’s voor jonge ‘change-makers’, inspireert me en is met het oog op de huidige wereldproblematiek zeer actueel. De filosofie om programma’s tot stand te brengen door middel van interactie en co-creatie met lokale teams, past bij mijn persoonlijke opvattingen. Als programmadirecteur zal ik me richten op het verder uitbouwen van succesvolle internationale programma’s met een inspirerend, cultureel zeer divers team om zo de missie waar te maken.”

Foto: Amref Flying Doctors

Lees ook:Feliciteer op Vrouwendag een meisje dat niet genitaal verminkt werd!
Lees ook:Van meisje naar vrouw, zonder vaginale verminking
Lees ook:Flying Doctors succesvol in strijd tegen ‘The Cut’ in Kenia
Lees ook:Een gezond alternatief voor meisjes-besnijdenissen
Lees ook:21-jarig Masaï-meisje strijdt tegen vrouwenbesnijdenissen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>