Letty Demmers is de nieuwe voorzitter van D66

De afgelopen weken konden de leden van D66 hun stem uitbrengen voor een nieuwe partijvoorzitter.

Letty Demmers kreeg 55,9% van de uitgebrachte stemmen en Henk Beerten 44,1%. Demmers is daarmee door u verkozen tot nieuwe partijvoorzitter…….

“Ik ben ontzettend blij dat ik de komende jaren voorzitter mag zijn van de vereniging die mij zo aan het hart ligt en waar ik al zo lang lid van ben. Ik zie er zeer naar uit om samen met de leden te werken aan de verbinding van alle onderdelen binnen D66. De vereniging is de basis van de partij en ik ga ervan uit dat we die de komende tijd nog verder kunnen versterken. Bedankt voor het vertrouwen!”, meldt Demmers vandaag aan haar partijgenoten.

Demmers is momenteel waarnemend burgemeester in Vlissingen. Eerder was zij onder meer korpschef van politieregio Zeeland, burgemeester van Best en Reusel-de Mierden, en wethouder In Bergen op Zoom. In 2002 was zij de eerste gekozen burgemeester van Nederland.

Beerten blijft volgens de partij aan als politiek secretaris van het landelijk bestuur. Hij wenst Demmers, die Fleur Gräper-van Koolwijk opvolgt als voorzitter, geluk met haar nieuwe post.

Fleur Gräper-van Koolwijk feliciteert Letty namens het Landelijk Bestuur: “Het mooie van D66 is dat alle leden kunnen meebeslissen. Ik heb het als heel bijzonder ervaren dat je het vertrouwen krijgt van de leden. Ik wens Letty veel succes én plezier als voorzitter.”.

Lees ook:Fleur Gräper-van Koolwijk is de nieuwe voorzitter van D66
Lees ook:Getrude v/d Brink voorzitter RvB zorgorganisatie MIDDIN
Lees ook:D66 is booming en zoekt vrouwen
Lees ook:Annemarie Jorritsma wil senator worden
Lees ook:Jeannette Baljeu is landelijk vice-voorzitter VVD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>